Nejnovější recenze ze sekce Obklady a dlažby
- Dlaždice věrohodně imitující cihlovou stěnu (užší strana cihly),
- přirozený vzhled světlejší středoevropské cihly.
- Malý rozměr a tedy větší pracnost pokládky
V kombinaci s podlahovými dlaždicemi 13 x 25 mm (širší strana cihly) a velkými lesklými bílými obklady 30 x 60 cm vznikl opravdu pěkný selský vzhled koupelny, který se dokonale hodí na rekonstruovaný statek.
- Dlaždice věrohodně imitující cihlovou podlahu nebo obklad (širší strana cihly),
- přirozený vzhled světlejší středoevropské cihly
- Malý rozměr a tedy větší pracnost pokládky
V kombinaci s obklady stěn a vany 6,5 x 25 mm (užší strana cihly) a velkými lesklými bílými obklady 30 x 60 cm vznikl opravdu pěkný selský vzhled koupelny, který se dokonale hodí na rekonstruovaný statek.
- kvalitní výrobek za dobrou cenu......
Dekor je větší než dlažba bez dekoru. Spáry tím pádem složité naplánovat.
- Kachličky v nádherné fialově indigové - noční jezero
- Produkt je bezchybný, ale fotka na stránkách SIKa byla zavádějící: chtěli jsme královskou modrou - tak, aby ladila s mozaikou Premium Mosaic modrá. Zásilka přišla přesně, jak bylo slíbeno - za dva pracovní dny; už byl objednán i obkladač. Ale namísto modrých kachlí na nás z krabice koukaly sytě indigové - jako inkoust! Už se nedalo couvnout, tak máme za sporákem na dřevo indigově temný koutek.
Grace 3D PVC TP10016863 1ks
Samková Milena
Přidáno: 3. dubna 2024
(naposledy upraveno 3. dubna 2024)
Zakoupeno v TAPETY-FOLIE.cz
- velký formát
- krásně se upravuje
- dobrá zpracovatelnost
- rychlá aplikace
- Rozumná cena za standardní obklad .
Rozměry produktu jsou přesné, provedení je krásné. Materiál se dobře řeže a trámy jsou k nerozeznání od pravého dřeva. Celková manipulace je jednoduchá, protože jsou lehké.
Kvalita
povrch trochu náchylnější k odštípnutí barvy
- Vhodný design pro naši rekonstrukci
- Design zapadá do našeho konceptu rekonstrukce
Produk splnil mé očekávání.
- rychlé vyřízení
Ochota, rychlost
Ochota, rychlost
- krásné obklady,dlažba
- hezčí než na obrázku
- vyšší cena
pěkné
nám se obklad líbil
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »