Nejnovější recenze ze sekce Obklady a dlažby
- Výrobek vypadá jinak než na obrázku v e-shopu. Materiál není moc kvalitní.
Pružný, umyvatelný obklad ke kuchyňské lince. Nemám ještě nainstalováno, ale věřím, že už bude stěna u sporáku čistá.
hezká dlažba
produkt již známe, jsme spokojeni
Kvalita
- Krásný dekor dlažby
- vše skvělé
- matný krásný materiál
Potřebovala jsem jen na kousek desky na zadní stěnu "krbu". Splnilo přesně očekávání. Desky jsou tenoučké, lehounké, přesto pevné a snadno se s nimi pracuje.
Trochu pracné, ale vyplatí se to.
v Brně a okolí nebyla tato rozměrová varianta dlažby 40x40x2cm nabízena
- Vypadá originálně
- Musíte koupit x balíků navíc, aby jste poskládali dlažbu tak, aby to nepůsobilo, že je každá jiná (nemluvím o dekoru, ale sytosti barev, některé působí jako, že je barva vyšisovaná nebo jak když jste na ni vylili něco, co vyžralo barvu). Za takové peníze bych si představovala takovou dlažbu, jako vidím u vás vystavenou.
Originální, ale musí se koupit zbytečně x materiálu navíc, aby se to poskládalo, tak hezky jako to máte vystavené. Některé balíky jsme museli vyhodit, protože to vypadalo, jak když se na to vylilo něco co barvy vyžralo nebo byla šedá hodně vybledlá a působila vedle ostatních jako úplně jiný druh dlažby. Takže zbytečně vyhozených x tisíc.
Tapeta vypada moc dobre manipulace velmi snadna .
- hezky a solidni
- Kvalitní materiál, vypadá hezky
hezký design
- Vypadá poměrně reálně,jednoduchá manipulace,možnost úpravy dle fantazie.
Dobré zboží za dobrou cenu.
Super!
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »