Nejnovější recenze ze sekce Obklady a dlažby
- Pokud si výběr barvy necháte jako překvapení. Doporučuji.
- Na obrázku je hezky výrazná světle zelená, opravdu se mi na obrázku zalíbila, jenže přišla mi obyčejná hráškově zelená. To naštve!!! Tu bych koupila všude a levněji
Každopádně jsem zakoupila tři odstíny dlažby. Když dělník konečně srovnal zdivo v celé koupelně a rozbalil dlažbu zjistil, že ani tloušťka dlaždic není stejná. Rozdíl cca 0.3-0.5cm. PROSTĚ HRŮZA
S korkem se dobře pracuje, vypadá moc dobře
- nádhera
- kvalitní
Hezký kvalitní obklad.
- Je to praktické a blízko.
Luxusní design
- sametový povrch
- krásný jemný retro nádech
- vypadají luxusně
- okraje nejsou dokonale rovné, je třeba širší spára - mně nevadí, ale dobré vědět
Bestile Pamesa Bes. Blanco Satin 22,5x22,5 Béžová 1m²
Přidáno: 1. září 2023
(naposledy upraveno 24. října 2023)
Zakoupeno v Obklady Vilímek s.r.o.
- nádherný sametový povrch
okraje nejsou dokonale rovné, je třeba trochu širší spára - mně to nevadí, ale dobré vědět
Del Conca HCL836 1,26m²
Přidáno: 30. srpna 2023
(naposledy upraveno 30. srpna 2023)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
- To není nevýhoda produktu, ale siko problém. Objednávali jsme dovoz a dlažba přišla později, než bylo slíbeno a ještě špatně zabalená. Několik kusů mělo zlomené rohy.
- působí elegantně
- na venkovní terasu moc světlá
výrobce zachoval původní parametry výrobku z dávných dob, bylo snadné obklad použít k doplnění několika řad u sprchového koutu. Stejná barva, stejný tvar i tloušťka, prostě super. :)
Barva odpovídá přesně barvě v nabídce
- Jednoduchost a lehkost
Fineza MODERNBE 1,08m²
Přidáno: 22. srpna 2023
(naposledy upraveno 22. srpna 2023)
Zakoupeno v SIKO KOUPELNY a.s.
- Křivý a odštěpuji se.
Kachle z Bulharska. Kvalita nízká.
Kvalita super ... určitě ještě nakoupím ...
Panel je vzhledem k ceně fajn. Je nutno počítat s tím, že je tenký, takže úplně neschová všechny nerovnosti.
- nejrychlejší způsob jak ze staré koupelny udělat novu
Produkt je v poho, ale představoval bych si přesnější vystřižení . Je možné že se jedná o ,, B ´´ kvalitu. Nic hrozného . Vše sedí, ale prostě jsem detailista a bral bych přesnější.
- Kvalitní zpracování, nepraská
- Nalepené vypadá dost dobře!
- Výodnější lepit bílým Mamutem, transparentní není dobrá volba!