Nejnovější recenze ze sekce Obklady a dlažby
- skvélé, dobře se s tím pracuje
barvy nejsou tak pěkné jako na inzerovaném foto, odstín více do zelena, bez lesku
- barvy nejsou tak pěkné jako na inzerovaném foto, odstín více do zelena
produkt jsem ještě nepoužil
Volba na základě reference na netu.
- super, rychlá a docela čistá práce
neevím
- krásný design
Reakce obchodu Slapaky.cz
děkujeme Vám za vaše hodnocení spokojenosti našeho štípaného kameniva - pískovce. 100 % nám udělalo opravdu velkou radost.
Pokud budete mít dotazy, neváhejte a ozvěte se.
Tým www.slapaky.cz
- Jednoduchá práce - dobře lepí, dobře se řeže flexou
- Opravdu hodně tenké plátky
- Snese i lehce nerovný podklad
Některé šablony nejsou rozměrově identické (tolerance 1-2 mm) a při kladení na kontakt hran se musí občas vyrovnat ponecháním menší spáry. V některých šablonách je patrná bublina mezi kamennou a lepicí vrstvou - snad to bude držet?
Šablony jsem nechal 24 hodin temperovat ve 20o C. Ochranná folie z lepivé plochy se snadno odstraňuje. Šablony jsou podle návodu dobře tvarově upravitelné (nejlépe se osvědčila flexa), snadno se lepí.
Už jsem doporučil známé,hodně ji zaujal vzor.
- vyobrazení odpovídá skutečnosti
Zatím nenalepeno, ale panely vypadají dle očekávání, foto v e-shopu je reálné.
Panely-fólie jsou opravdu velice tenké! (Podle fotek se to nedá poznat. Očekával jsem, že budou minimálně třikrát silnější). Což je sice výhodné, protože se velice snadno stříhají a tvarují obyčejnými nůžkami, ale zase když je bude po čase třeba otřít nebo umýt, budou se promačkávat... (Příště jich možná dám více na sebe:-).
Paráda
- Skvěle drží
- Pěkný vzhled
- krásný kamenný obklad
- nebyla by možná množstevní sleva?
Jednoduchá montáž a perfektní vzhled
Líbí se nám barva. Ve skutečnosti je jasnější žlutá, než zobrazuje počítač. Obklad působí kvalitně (ještě jsme s ním ale pracovali.)
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »