Nejnovější recenze ze sekce Obklady a dlažby
- Ok
- Obklad je super a vypadá fantasticky, rychle a bez problému se nalepuje.
- Krásné, dobře drží, snadná manipulace
Vypadá to skvěle.
Dobrá kvalita
- Výborná práce s produktem, perfektně drží
Koupil jsem 5 balení z toho u 4 baleni byla lepicí plocha krytá modrou fólií. To bylo v pohodě. Ale u posledního balení byl místo fólie použit žlutý voskový papír. Sundávat ho bylo o nervy. Pořád se trhal. Jinak spokojenost. Čistá a rychlá práce.
Rychlost
Jednoduchá a rychlá práce.
absolutně boží
- Super
- snadná a jednoduchá montáž
- hezký vzhled
- perfektní návod, jak s obklady pracovat a jak je ošetřovat
Mohu jen doporučit, výrazně promění vzhled interiéru a oživí ho
- rychlá montáž
- Velmi přesné, kvalitní provedení
- Kvalitě a značce odpovídající vysoká cena
- snadná manipulace
- skvěle drží
- lehce se zařezává
- pokládku zvládne i naprostý laik
Velmi dobrý produkt. Není potřeba přidávat dodatečně lepidlo, plně stačí lepidlo už nanesené na dlaždicích.
Rychlé dodání,snadná práce,krásný a líbivý výsledek,spokojeni,rozhodně doporučujeme
- Jednoduchá montáž
- Vypadá to fakt super
- Neni
Poprvé jsem viděl samolepící obklady před 14 dny v televizi. Protože jsem chtěl nějaký kamenný obklad do obýváku, tak mě to zaujalo, našel jsem si stránky prodejce, ještě v neděli objednal první část a v úterý už měl vše potřebné doma. Montáž je jednoduchá a rychlá, zároveň čistá, a výsledek je nad očekávání, takže maximální spokojenost. Uz teď jsem nalepil víc kamenných obkladů, než bylo původně v plánu, ale nelituji, jelikož opravdu kámen vypadá “jako živý”, a interiér se po instalaci změnil k nepoznání. Jsem rád, že jsem do něj šel, i když cena je trochu vyšší, ale jak jsem psal, nelituji. A pokud budu dál tvořit v kameni, tak vím, kde hledat a na koho se obrátit.
Vzhledově odpovídá a splňuje mé očekávání, aplikaci jsem ještě nedělal.
Velice příjemná práce a zboží odpovídí mým představám.
- Jednoduchá realizace
- Přesnost jednotlivých pásů
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »